Serap semangat perjuangan Abdul Ghafar - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR 26 April Ahli-ahli UMNO perlu menyerap semangat perjuangan Allahyarham Tun Abdul Ghafar Baba yang tetap bertahan dan sentiasa mengutamakan kepentingan parti, meskipun terpaksa melalui pelbagai cabaran dari luar dan juga dalam parti sendiri.