Pandelela, Hakimi ketuai senarai Anugerah Masum - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
Putrajaya 20 Mei- Ratu terjun negara,Pandelela Rinong dan atlet lompat kijang, Muhammad Hakimi ISmail mengetuai senarai calon Olahragawati serta Olahragawan Majlis Sukan Universiti-universiti Malaysia (MASUM) yang bakal dilangsungkan di Universiti Utara Malaysia pada 26 Mei ini.