Elakkan percutian berdarah di luar negara - Mohamed Isa, Faten Saphilla (Kosmo, 2016)
Minggu lalu, kita dikejutkan dengan berita seorang lelakiw arga Malaysia iaitu Mohd Azhar Abdull Wahab 33 yang ditemui mati dalam bilik sebuah hotel di bandar raya Ho Chi Minh, Vietnam. Bukan sekali, malah berita rakyat Malaysia meneruma kecelakaan ketika melancong ke luar negara acap kali terjadi.