Pelbagai usaha dekati masyarakat - Bakar, Syahid (Utusan Malaysia, 2016)
Menyantuni warga yang memerlukan menjadi antara pendekatan yang diguna pakai oleh Jabatan Inovasi dan Pembangunan Generasi Baharu Felda khususnya dalam mendekati kelompok sasaran.