KPTM berjaya lahirkan graduan berkualiti - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2016)
KOLEJ PolyTech MARA (KPTM) menawarkan pelbagai program pengajian kepada pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).