Zamani, Tomok masuk kampus: jadi duta kecil bawa nama UUM untuk program akademik di Jakarta dan Bandung - Abdul Rahman, Ridzuan (Harian Metro, 2016)
Sukar menyangkal populariti Slam dan New Boyz yang pernah mencipta nama di Indonesia terutama di Bandung. Slam bersama Zamani menjadi kegilaan peminat di sana menerusi lagu Gerimis Mengundang yang popular sekitar penghujung 90-an.