Kerjasama rentas politik banteras judi - Kamlan, Idzuafi Hadi (Harian Metro, 2016)
Minggu ini di Parlimen bermula sesi penggulungan bagi setiap kementerian menggulung ucapan Menjunjung Kasih Titah DiRaja Ucapan Penggulungan bagi mesyuarat penggal kali ini dibuka tirainya oleh Kementerian Dalam Negeri yang disampaikan sendiri oleh Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.