Gerakan Dr Mahathir perlu ditangani secara bijaksana - Mohd Azizuddin, Mohd Sani (Berita Harian (Sabah), 2016)
Jumaat lalu, Malaysia dikejutkan dengan tindakan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Tan Sri Muhyiddin Yassin duduk semeja bersama pemimpin pembangkang dari DAP, PKR, Amanah, PAS serta beberapa pertubuhan bukan kerajaan seperti Bersih dan Pusat Memerangi Rasuah dan Kronisme (C4) melancarkan deklarasi rakyat