Memori duka Eizlan - Farihad Shalla, Mahmud (Berita Harian, 2016)
Februari sudah pun melabuhkan tirainya dan bulan kedua dalam kalendar Masihi itu ternyata meninggalkan memori hitam buat pelakon, Datuk Eizlan Yusof