Institusi perbankan manipulasi kelemahan sistem: Punca 275,753 individu berumur 25 hingga 44 tahun bankrap - Md Yusof, Ahmad Shazwan (Utusan Malaysia, 2016)
Kerajaan perlu memperbaiki sistem kewangan dan perbankan bagi mengelakkanya daripada terus dimanipulasi institusi perbankan yang akhirnya membawa kepada penigkatan kadar individu muflis di negara ini.