Usah terburu buru balas dendam: Pemimpin, ahli UMNO Johor perlu rasional hadapi isu penggantungan Timbalan Presiden - Siti Fatimah, Hassan (Harian Metro, 2016)
Penggantungan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Timbalan Presiden UMNO tidak boleh dibiarkan terus melemahkan semangat pemimpin dan ahli khususnya UMNO Johor.