Ramli Sarip, M. Nasir jelajah universiti - Zulhilmi, Jalil (kosmo, 2016)
Bukan mudah untuk melihat dua lagenda muzik tanah air, Datuk Ramli Sarip dan Datuk M. Nasir berkongsi pentas yang sama. Sudah pasti penampilan gabungan mereka berdua antara yang ditunggu-tunggu peminat setia dua figura itu.