Sungai Sedim uji 'usahawan' UUM - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2015)
Bakat keusahawanan mahasiswa Universiti Utara Malaysia (UUM) terus digilap menerusi Program Pembangunan Usahawan Profesional (PPUP) dan Program Start-up yang diadakan di Hutan Lipur Sungai Sedim, Kulim baru-baru ini.