Siri jelajah Ramli Sarip, M Nasir bukan sekadar hiburan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Buat julung kalinya, gandingan dua lagenda muzik tempatan, Datuk Ramli Sarip dan Datuk M Nasir, bakal menggegarkan Melaka dalam siri jelajah universiti hujung minggu depan.