Siri jelajah Ramli Sarip, M.Nasir bukan sekadar hiburan - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2016)
Bandaraya Melaka- Buat julung kalinya, gandingan dua lagenda muzik tempatan, Datuk Ramli Sarip dan Datuk M.Nasir, bakal menggegarkan Melaka dalam siri jelajah universiti hujung minggu depan.