Horizon Pancaindera (Pantun Rencaman Tema) - Ab Rahman, Mohamad Azmi (UUM Press, 2016)
Buku Horizon Pancaindera (Pantun Rencaman Tema) ini merupakan pantun-pantun yang saya hasilkan berdasarkan pengalaman, pemerhatian dan persepsi saya sebagai insan seni terhadap pelbagai isu kontemporari dan sentuhan pancaindera terhadap alam yang menyerap ke dalam diri, lalu mencetuskan sumber ilham karya.