Albright pemain tunggal Sabah dalam pasukan kebangsaan - Oh, GL (Daily Express, 2016)
KOTA KINABALU: Albright Chong merupakan satu-satunya pemain Sabah yang dinamakan sebagai salah seorang pemain elit dalam senarai pasukan kebangsaan 2016 yang dikeluarkan oleh Persatuan Golf Malaysia bulan ini.