Graduan perlu seimbang intelek, nilai murni - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2015)
KUBANG PASU 24Okt- Semua graduan perlu mengimbangi antara aspek intelek dan nilai murni hidup dalam usaha melahirkan rakyat Malaysia yang berilmu pengetahuan, berakhlak mulia dan bertanggungjawab terhadap negara dan bangsa.