UUM bantu anak pelarian Rohingya: Program disertai 25 mahasiswa semester 4 serah sumbangan kepada 85 pelajar - Ismail, Muhamad Nazli (Berita Harian, 2015)
Penuntut Program Pengajian Jarak Jauh Universiti Utara Malaysia (UUM) mengambil inisiatif menyampaikan sumbangan barangan persekolahan kepada pelajar di Pusat Pendidikan Anak-Anak Rohingya di sini, baru-baru ini.