Jari tangan, kaki diselaputi kulit 'hidup': Remaja OKU alami penyakit kulit kronik - Nasiruddin, Nazmil (Utusan Malaysia, 2015)
Seorang remaja orang kurang upaya (OKU), Muhammad Nasrul Kamarizan, 19 di Bukit Kura dekat Pedu di sini terpaksa menjalani kehidupan tidak normal setelah penyakit kulit kronik dihidapinya bertabah teruk sehingga hari kaki dan tanganya menjadi cacat.