Cabaran pelestarian Taman Laut Negara - Mingguan, Sarawak (Minggu Sarawak, 2015)
LAPORAN berita sebelum ini ada membangkitkan kebimbangan Tabung Alam Malaysia (WWF-Malaysia) berhubung masa depan industri perikanan negara.