20 universiti awam haramkan guna vape - Osman, Sholina (Utusan Malaysia, 2015)
SEMUA 20 universiti awam (UA) bersetuju mengharamkan penggunaan vape atau rokok elektronik diharamkan dikampus masing-masing, kata Menteri Pendidikan Tinggi, Datuk Seri Idris Jusoh.