Makin ramai mohon sertai SUKSIS - Alias, Noor Aznida (Berita Harian, 2015)
Seramai 205 angota Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) Universiti Malaysia Terengganu (UMT) berikrar menjadi penyalur maklumat kepada pihak berkuasa bagi mencegah unsurjenayah di institusi pengjgian tinggi (IPT)