Juru nilai punca hartanah mahal - Md Yusof, Ahmad Shazwan (Utusan Malaysia, 2015)
PASARAN hartanah semasa yang terlalu mahal di negara ini didakwa berpunca daripada tindakan juru nilai yang tamak dan mementingkan keuntungan.