Jangan tutup ruang diskusi: Kerajaan perlu bersikap terbuka bincang isu sekolah vernakular - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR - Kerajaan pimpinan BN perlu bersikap terbuka untuk perbincangan mengenai sekolah satu aliran di negra ini.