Bekas pelajar nakal terima anugerah Tan Sri Rozali Ismail - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SABAK BERNAM Seorang pelajar nakal semasa di sekolah menengah dinobatkan sebagai penerima Anugerah Tan Sri Rozali Ismail pada Majlis Konvokesyen Politeknik Sultan Idris Shah (PSIS) Ke-10, di sini, semalam.