9 juta orang jayakan Hari Sukan Negara - Mohamad, Zabry; Ismail, Mohd Khuzairi; Rahim, Azran Fitri; Saari, Sharilfuddin; Ishak, Fadhilul Izmel; Shaik Ahmedullah, Sharaimei; Hassan, Nurul Huda; Shaari, Syukri; Said Al Jabri, Farabi Sheikh; Hassan, Assim; Rosly, Md Azrin; Ahmad, Zamzurina; et al. (Utusan Malaysia, 2015)
Lebih sembilan juta rakyat negara ini termasuk Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, datin Seri Rosmah Mansor menyertai pelbagai acara bersempena Hari Sukan Negara yang disambut di seluruh negara hari ini.