Angkat tokoh Islam Kedah: Nasir dalam proses terbit dokumentari 13 tokoh untuk dimuat naik ke YouTube dalam tiga bahasa - Amirul, Haswendy Ashari (Harian Metro, 2015)
Karakter Pak Adi daiam drama bersiri Tanah Kubur sering dijadikan bahan ajukan segelintir pelawak tempatan tetapi Nasir Bilal Khan,54 mengakui watak Komedi kurang sesuai dengannya.