50 warga Indonesia mangsa jenayah diberi pelindungan - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2015)
PULAU PINANG 20 OGOS- Kira-kira 50 warga Indonesia ketika ini diberi pelindungan oleh Konsulat negara itu di sini yang menjadi mangsa dera dan rogol termasuk dianiaya majikan sejak awal tahun ini.