Umno Kedah, Terengganu tergugat? - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2015)
ALOR SETAR Kedudukan politik Umno Kedah dan Terengganu kelihatan mula terancam selepas rombakan Kabinet oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak, Selasa lalu