Saingan Kejohanan Golf IPT bermula esok - Sokri, Syahid (Berita Harian, 2015)
Lebih 80 pemain golf amatur dari universiti awam (UA) dan institusi pengajian tinggi (IPT) swasta seluruh negara bakal berentap dalam Kejohanan Golf IPT 2015 di Amberton Cove Golf & Island Resort, Pulau Carey, Selangor bermula esok hingga 10 Mei.