Anak angkat orang kampung - Osman, Hamzah (Harian Metro, 2015)
Seramai 40 penuntut Universiti Utara Malaysia (UUM) yang majoritinya dari kawasan bandar mendapat pengalaman baru hidup dalam suasana kampung pada Program Khidmat Bakti Siswa di kampung Padang Wahid, Langkawi, Kedah baru-baru ini.