50 pelajar UUM ikuti kursus penyembelihan - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2015)
PENDEDAHAN, seramai 50 pelajar Universiti Utara Malaysia (UUM) telah menyertai kursus penyembelihan anjuran Kelab Tabung Haji, Jabatan Hal Ehwal Pelajar (HEP) di Dataran Sultan Badlishah UUM, Sintok, baru-baru ini