I-RIA 2015 tampil 65 produk - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SINTOK - Ekspo Innovative Research, Invention and Application (I-RIA) 2015 anjuran Pusat Pengajian Pengkomputeran (SOC), Kolej Sastera dan Sains (CAS) Universiti Utara malaysia (UUM) menjadi medan terbaik kepada universiti dan kerajaan negeri Kedah mencungkil bakal inovasi dalam kalangan pelajar.