Pelajar PJJ UUM Kuala Lumpur anjur program khidmat masyarakat di Jasin - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2015)
HULUR BANTUAN. Seramai 26 pelajar program Pengajian Jarak Jauh (PJJ) Universiti Utara Malaysia (UUM) Kuala Lumpur menganjurkan program khidmat masyarakat di Kampung Simpang Bekoh, Jasin. Melaka baru-baru ini