Pecah peluh usaha ladang cili - Sokri, Syahid (Harian Metro, 2015)
Kebiasaannya individu yang bersara daripada pekerjaan memilih untuk berehat, tetapi keadaan itu amat berbeza dengan bekas pensyarah Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok,Kedah, Prof Madya Izham Shafie Ariffin, 56, ini apa bila menceburi bidang baru yang diminati sejak kecil