GST: Kemelut dan langkah ke hadapan - Ismail, Hakimi (Utusan Malaysia, 2015)
PAKSANAAN cukai barang dan perkhidmatan (GST) sejak 1 April lalu sememangnya menimbulkan banyak reaksi dari pada pelbagai lapisan masyarakat mengenai kesan baik dan buruknya cukai baharu tersebut.