Mohamed Mustafa diberi kepercayaan terajui UUM - Sinar, Harian (Utara) (Sinar Harian, 2015)
SINTOK Prof Datuk Dr Mohamed Mustafa Ishak dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM) bagi tempoh dua tahun, berkuatkuasa 16 Jun 2015 hingga 15 Jun 2017.