Mohamed Mustafa dilantik semula Naib Canselor UUM - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2015)
SINTOK Prof Datuk Dr Mohamed Mustafa Ishak dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM) bagi tempoh berkuatkuasa l6 Jun 2015 hingga l5 Jun 2017