Program kelas tahfiz di penjara bakal diperluas - Berita, Harian (Berita Harian, 2015)
Sintok: Jabatan Penjara Malaysia akan memperluaskan program kelas tahfiz yang dimulakan diPenjara Kluang, Johor dan Penjara Pokok Sena, di sini, ke semua penjara menjelang tahun 2020.