Program SEMASA - Kosmo, Kosmo (Kosmo Online, 2015)
MAJLIS Menandatangani Perjanjian Persefahaman antara Universiti Utara Malaysia dan Magna Hartamas Sdn. Bhd. di Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur pukul 3.30 petang hari ini