UUM, Orangetree Production jalin MoU - Nazmil, Nasiruddin (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
UNIVERSITI Utara Malaysia (UUM) dan syarikat Orangetree, Production Sdn.Bhd. mewujudkan jaringan kerjasama bahagian menerusi pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) yang berlangsung di EDC UUM baru-baru ini.