Buka minda peserta - Othman, Rahmat (Berita Harian, 2015)
Kira-kira 200 calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) dari Kedah, Perlis dan Pulau Pinang menyertai Seminar Kecemerlangan Peperiksaan Pelajar-pelajar Warga FELCRA Berhad 2015 di Uhiversiti Utara Malaysia (UUM) di sini, baru-baru ini.