Unjuran dengan model regresi aplikasi SAS - Lim, Hock Eam; Md. Salleh, Mohd Faisol (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2007)
Buku ini membincangkan kaedah menggunakan model regresi untuk membina unjuran. Model unjuran penguraian regresi ke atas data siri masa turut dibincangkan. Bagi tujuan praktikal, semua teknik unjuran yang dibincangkan telah dimuatkan bersama atur cara perisian SAS serta output daripada menjalankan pengaturcaraan tersebut. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan rujukan bagi kursus Kaedah Unjuran. Tumpuan yang seimbang antara teori dan aplikasi menjadikan buku ini juga sesuai untuk para penyelidik yang berminat dalam membina unjuran dengan model regresi.