Mahasiswa UUM sertai bengkel fotografi, penulisan - Kosmo, Online (Kosmo! Online, 2014)
Seramai 35 mahasiswa Dewan Penginapan Pelajar SMEBank Universiti Utara Malaysia (UUM) menyertai Bengkel Fotografi dan Penulisan Berita di UUM, Sintok, Kedah baru-baru ini