Keutamaan amalan perniagaan di kalangan usahawan efisien - Osman, Nor Hasni; Jemain, Abdul Aziz (Universiti Utara Malaysia, 2003)
Sebanyak lapan amalan kewangan telah dinilai secara berpasangan. Pendekatan Saaty digunakan bagi membentuk pemberat bagi setiap amalan tersebut setelah matrik bandingan berpasangan dibentuk. Satu susunan amalan mengikut pemberat terberat diperolehi. Pembuat keputusan terhadap amalan ini ialah pengusaha produk makanan di negeri Kedah.