Siswa jamu laksa sambut raya - Kosmo, Online (Kosmo! Online, 2014)
Seramai 28 mahasiswa Pusat Kokurikulum Universiti Utara Malaysia (UUM) menyediakan juadah laksa secara bergotong-royong untuk jamuan hari raya bagi penduduk Kampung Bonggot Besi, Pendang, Kedah baru-baru ini.