Potensi kerja yang cerah - Ellias, Muhd Ramadhan Fitri (Kosmo! Online, 2014)
Kepesatan pembangunan dalam sistem kewangan Islam telah menjadi suatu fenomena. Salah satu prasyarat utama dalam menyokong pembangunan kewangan Islam yang progresif adalah dengan membina kumpulan tenaga kerja mahir.