KLINIK UPSR BH Didik 2014 (Fasa 2) - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
CALON Ujian Pencapaian Sekolah Rendab (UP5R) 2014 wajar merebut peluang mengikuti program bimbingan peperiksaan berkualiti anjuran Unit Pendidikan BH yang akan berlangsung sepanjang tahun 2014 di beberapa lokasi seluruh negara