Butik Softique Clozet: Beri peluang peniaga dalam talian tingkatkan jualan - Mohd Shahar, Fatin Hafiza (Berita Harian, 2014)
Jualan barangan keperluan harian dan kelengkapan diri secara dalam talian semakin berkembang.Tidak kira untuk fesyen, keperluan dapur atau makanan, semuanya boleh dibeli tanpa perlu bersusah payah keluar berhadapan dengan kesesakan lalu lintas.